2007. szeptember 4., kedd

Folytatódik...

Ami 1x elindult, az meg sem áll...

Fel kellett ébrednem rövidke és röpke ámulatomból miszerint az ügyeletesek hazamennek, mert ha valami jó és törvénytisztelő történik, akkor szinte biztos, hogy azt valamilyen szinten ellensúlyozni kell, mert nehogymá' jó legyen valakinek.

Nevezetesen, nem csak máshol, hanem nálunk is folytatódnak a törvénytelenségek. annak ellenére, hogy a törvény életbelépésével most már feketén-fehéren le van írva mit lehet, szabad stb. Ennek ellenére...
Úgy látszik, ameddig a paraszolvencia mozgatja és működteti az egészségügyet ez már így is lesz.
Ma reggel ki lett jelentve, az nem lehet, hogy "csendes" napokon ne legyen behívós telefonos. Az intézet nem fizet csendes napra telefonost így tavasz óta ilyen nincs. Most egyesek felébredtek téli álmukból és telefonost követelnek maguknak. A hatalmi szó döntött ismét, minden napra lesz telefonos, aki ingyen be kell, hogy jöjjön, mert a "betegek ezt kívánják".
Magyarán csendes napokon aki telefonos, az nem hivatalosan lesz telefonos, hanem csak úgy mutyiba, fű alatt és ha behívják, akkor azt ingyen teszi.

Vitának helye nem volt. Páran elleneztük a dolgot, de senkit nem érdekelt, le lettünk söpörve.

Erre megmondom őszintén álmomban sem gondoltam volna, hogy képesek ilyet-ezt megcsinálni. Így szado-mazo kíváncsiságból várom mi jön még. Talán maholnap egy havi béremet kell majd az osztály alapítványi számlájára majd befizetnem?

Nincsenek megjegyzések: