2007. augusztus 31., péntek

Megint utolsó utáni pillanatban

A 7en kaptuk meg az ún. megállapodási nyilatkozatokat. Tudjátok, az önként vállalt túlmunkáról. Van benne még olyan is, hogy beleegyezem abba, hogy a napi eü-i tevékenység befejezését követő pihenőidőt 11 óráról 8 órára csökkenthető le. Valamint nyiltkozunk, hogy más munkaviszonyban végzek/nem végzek eü-i tevékenységet és öszesen a heti 60 órát nem fogja meghaladni.

Hiába, nehéz dolgo eg yilyet kitölteni, de Istennek héla az embernek van főnöke, aki segít ebben is, így megadta az utmutatást, sugallatot, amit követni érdemes:
"Az önként vállalt túlmunkához 12-őt kell beírni, a pihenőidőnél pedig az Igen rubrikát kell beikszelni, hogy lecsökkenthető 8 órára. Mert így ha valaki hazamegy pl. ügyelet után 8-kor, akkor visszajöhet du. 4-re operálni."

Jah, meg mindenki beleegyezik, hogy vásárol egy pisztolyt és főbe lövi magát.

Kíváncsian várom majd egyesek részéről a kifogásokat és magyarázatokat, hogy miért nem megy haza, miért jön vissza és milyen módon akarnak majd arra kényszeríteni, hogy én se menjek haza és én is visszajöjjek bármit is írjak alá.
Vagy pont fordítva lesz majd? Rájönnek, hogy nem is olyan rossz ez a helyzet?

Mellesleg júl. 1 óta hiányoltam ezt a papírt. Mi váratott ily sokáig? Hiányolom, hogy a neve megállapodás, nem pedig szerződés! Nagyon hiányolom belőle, hogy arról, hogy nekem mit és hogyan fognak finanszírozni! Valamint nagyon hiányolom, hogy nem születnek új munkaszerződések!

Nincsenek megjegyzések: