2007. július 23., hétfő

Miért van az, hogy...

Miért van az, hogy egyesek szerint az eü, az egy nagy kerek valami, ami 24/7 arra vár, hogy az illető vasárnap, vagy bármikor éjjel belépjen és őt tárt karokkal fogadja?! Nincs is ezzel semmi baj, ha tényleg gond van, hiszen vannak beteg emberek is. No, de ha meg van beszélve 1 7köznapra a varratszedés egy másik helyen, de az illető úgy gondolja, hogy most éppen nem ér rá, akkor ezt vasárnap a kórházban nyugodtan megejtheti, ráadásul sorba sem kell állnia.
Mindig megkérdem tőlük, hogy mi a foglalkozásuk, és ők rendelkezésre állnak-e akármikor, mondjuk vasárnap, vagy tud-e a bankfiókban intézni ügyeket éjszaka, 7végén, vagy az önkormányzathoz be tud-e menni ilyenkor, esetleg ha elég hangosan kiabál, akkor kinyitják neki a boltot, ami már bezárt?

Lehet már interneten ügyeket intézni, bankolni, várásolni, nem lehetne, hogy az eü-i gondjukat is megoldjam? :D

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

De,egy részét!
pl: www.godry.hu
Sajna a szervergazda szabadsága miatt(kikapcsolta a gépet :( ), csak a jövő héttől lesz ismét elérhető.4 éve működik folyamatosan...

Barna Erika írta...

Legalább ennyire szoktak örülni a gyerekorvosok a 3 napja székrekedéses (de egyébként csak álmos) gyereknek az éjjeli ügyeletben. Megjegyzem: érdemes lenne statisztikát csinálj a tévéműsor és az ügyeletben felbukkanó "sürgős" esetek közötti kapcsolatról. Tapasztalat, hogy focimeccs, kultuszfilm, Megasztár, stb. ideje alatt csak azok mennek, akiknek tényleg bajuk van.

Névtelen írta...

nah elmentem magamnak ezt a godry.hu-t, kiváncsi vagyok rá. Köszi a linket.

Névtelen írta...

Hát igen, érdekes lenne, hogy van-e összefüggés, de én azt látom, hogy egyáltalán nincs semmi összefüggés. Egyik télen pl. amikor baromi nagy hó volt, azt hittem minden éppeszű ember otthon marad én meg aludhatok az ügyeletben, erre mintha nem lenne semmi, özönlöttek. Bár, igazad lehet, a tv fontosabb tényező mint az időjárás :)